E-bog – Foodprepping

Foodprepping

-sådan kommer du i gang

Foodprepping er den smarte måde, at lave mad på.

Lige nu får du E-bogen til Kampagnepris 49,- kr. (normalpris 99,- kr.)

E-bog Foodprepping 49,- kr.

Denne E-bog er til dig der måske har hørt lidt om hvad foodprepping , men tænker at det er nok ikke noget du kan finde ud af, men drømmer om at blive lidt mere organiseret omkring indkøb og madlavning. Eller du i det små, forbereder lidt i weekenden til ugen der kommer, men gerne vil være en ”ægte foodprepper”.

Her er den gode nyhed, til dig der gerne vil lave lækker varieret hjemmelavet mad til dig selv og familien. Dig der gerne vil gøre det lidt nemmere i hverdagen, så du kan nyde maden sammen med familien, uden stress og jag. Du får nu en guide til at komme i gang med, at foodpreppe for alvor. Du kommer til at spare tid, penge og overflødige kalorier.

Med E-bogen får du tips og tricks til hvordan du kan lykkes med at foodpreppe. Med bogen får du også nogle af mine bedte opskrifter. Alle retter er glutenfri, laktosefri/ mælkefri og uden raffineret sukker.

Du har sikkert en række spørgsmål til hvad det hele går ud på, vi kan derfor lige så godt komme i gang med at svare på dem. Alle spørgsmålene kommer vi i dybden med, inde i bogen.

Foodprep hvad for noget?

  • Det hele handler om forberedelse, forberedelse og forberedelse. Foodprepping er slang for det engelske ord preparation, som på dansk betyder forberedelse.

Hvordan kommer man i gang med det og er det ikke en tidsrøver?

  • 1 mand/ kvinde, kan med en indsats på 2-3 timer 1 dag om ugen nå virkelig langt, og tænk så hvis I er flere om at gøre arbejdet, ja så kan du gøre det på mindre tid. En ”stor”-prepdag en mindre på en uge kan gøre det.
  • Den tid du investerer, kommer mange gange igen. Ved at forberede/ foodpreppe, får du ro, retning og tid til alt det andet, du skal i hverdagen.

Bliver maden ikke bare rådden og kedelig?

  • Maden bliver ikke kendelig, hvis du opbevarer den rigtig.

Kan man så slet ikke være spontan mere?

  • Jo, du kan sagtens være spontan og lave noget helt nyt, eller tage ud og spise, det skal der også være plads til.

Skal man så spise rå grøntsager hele tiden?

  • Når du forbereder manden kan du både lave noget, der er rå fx gulerodsstave, men du kan også fint koge almindelige kartofler og bage søde kartofler lige til at tage med i madpakken.  Mange lækre retter kan sagtens tilberedes eller forberedes og nedfryses til de skal bruges senere på ugen.

Skal jeg finde på retter til en hel uge af gangen?

  • Du laver en menu-plan hver uge, som veksler fra uge til uge. Du har nemt ved, at variere retterne og menu-planen giver dig overblik på hvad der skal spises hvornår. 

Køb E-bog til kampagnepris lige nu til 49,- kr. (normalpris 99,-)

E-bog Foodprepping 49,- kr.