Hormonterapi

Hormonterapi tager udgangspunkt i Funktionel Medicin, hvilket betyder at jeg inddrager det hele menneske i behandlingen. Jeg ser på selve rodårsagen til eventuelle symptomer, og ud fra dem tilrettelægger jeg en skræddersyet behandlingsplan til dig, der imødegår den årsagssammenhæng, som har fremkaldt symptomer eller dysfunktioner.

Symptomer og dysfunktioner kan helt enkelt være udløst af mangel på livsnødvendige mikronæringsstoffer som vitaminer eller mineraler. Andre gange kan det være mere komplicerede bagvedliggende årsager som stofskifteproblematikker, ubalance i tarmflora, nedsat afgiftningsevne i leveren. Behandlingen består i at tilføre kroppen de rette næringsstoffer den har brug for til at genoprette balancen.

Jeg glæder mig til også at hjælpe dig med at få dine hormoner i balance.