Konsultation

NB: Der er lukket for optag af nye klienter i resten af 2020

Din forberedelse: Når du booker din konsultation, modtager du et spørgeskema der vedrører din nutidige og tidligere sundhedstilstand. Du skal udfylde skemaet og sende retur til mig senest 1-2 dage hverdage inden din konsultation, så jeg kan nå at se på den inden konsultationen. Skemaet indeholder en kostdagbog til 5 dage, som skal udfyldes, det er derfor vigtigt at du kommer i gang med at udfylde skemaet med det samme.

Konsultationen: konsultationen tager 60-90 min og i den tid ser vi på svarene i dit skema og supplerer med relevante undersøgelser og målinger. Når vi kigger på ubalancer i det hormonelle system, er der altid flere faktorer der har indflydelse og dermed også flere udfordringer. Ud fra de indsamlede informationer og vores samtale, finder vi sammen ud af hvilke af dine udfordringer, du først skal arbejde med. Du får kostguide og vejledning til hvilke kosttilskud du kan tage og vi tale om hvad der er realistisk mål for dig.

Nogle gange kan det være nødvendig at supplere med laboratorie tests, for at finde frem til hvor indsatsen helt præcist skal være. Disse tests er ikke indregnet i konsultationen, men betales særskilt og direkte til Nordic Lab, som er det laboratorie, jeg bruger. Ligeledes er eventuelle kosttilskud for egen regning. Alt efter omfanget af dine ubalancer vil et forløb hos mig typisk omfatte 2-3 konsultationer.

Afbestilling: Konsultationer skal afbestilles minimum 5 hele hverdage inden konsultationen. Hvis konsultationen afbestilles senere end 5 hverdage før, hæfter du for 50 % af beløbet for konsultationen. Hvis konsultationen aflyses mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet.

Pris:

Pris for 1. konsultation 60-90 min. : kr. 1450,- Efterfølgende konsultationer kr. 999,-

Forløb over 3-6 måneder bestående af 3 hele konsultationer á 60 min. plus 2 x 15 min. telefonkonsultation mellem 1/2 konsultation og 2/3 konsultation. Pris kr. 3500,-, kun efter forudgående telefonsamtale (15 min. gratis telefon konsultation). Betalingen kan deles i 2 rater, første rate betales straks, 2 rate betalens 30 dage senere. Køb gave- eller klippekort her:

Book en konsultation:

Odense: Der afholdes pt. ikke konsultationer i Odense, klienter henvises til skype-konsultationer eller personlig fremmøde i Skørping.

Skørping: Konsultation hver uge, Kildebakken 4, 9520 Skørping. P-plads ved siden af huset.

Gratis: 15 min. telefon konsultation

Book altid en 15 min gratis telefonkonsultation inden opstart af behandlingsforløb.

Det er vigtig at vi får talt, om hvad det vil kræve af dig, at gennemføre forløbet og for at du får størst muligt udbytte af behandlingen.

Se hvornår der er en ledig tid ved at trykke på knappen nedenfor.