Om

Min rejse fra multi-allergier og stress-ramt, med dårlig livskvalitet til Komplementær Hormonterapeut.

Jeg har altid arbejdet med mennesker i alle aldre. Først som ufaglært på et plejehjem, senere som uddannet pædagog. Jeg har arbejdet som pædagog på både normal og specialområdet, samt været leder og konsulent i 15 år. Senere som pædagog med en del efteruddannelse bl.a. en Master i Læreprocesser og neuropsykologi/ neuropædagogik. Jeg har derfor hele mit arbejdsliv arbejdet med at motivere mennesker til at udvikle deres potentialer.

Jeg har, som mange andre der lever af at hjælpe andre, selv haft brug for hjælp til at forstå min egen situation. Kort fortalt har jeg bl.a. hele mit liv haft forskellige former for allergi og det har ind imellem været meget udfordrende, tillige har jeg været stressramt. Den indsigt jeg har fået gennem min uddannelse til Komplementær Hormonterapeut, har gjort en kæmpe forskel for mig og min livskvalitet, fordi jeg nu ved hvad jeg selv kan gøre for at have det godt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med, at få den samme indsigt i hvad du kan gøre for, selv tage styringen og genskabe balancen i dit hormonsystem, fordøjelsessystem og derved og derved opnå større livskvalitet.

Med venlig hilsen

Susanne Ringsted

Susanne Ringsted
Susanne Ringsted